Uudenvuodenaattona sosiaalisen median syötteistä tulvi iloisia ja toiveikkaita vuoden vaihteen toivotuksia.

Kuitenkin kaikki viralliset juhlat pidettiin verkossa ja uutisissa vilahteli karuja viestejä tartunnoista ja talousluvuista. Korona ja sen aiheuttamat vaikeudet ovat koskettaneet varmasti jokaisen lähipiiriä. Moni toivoo uudesta vuodesta edellistä parempaa.

Itselläni vuosi 2020 käynnisti muutosten aallokon, jonka mainingeissa edelleen seilaan: aloitin tammikuussa uudet opinnot, maaliskuussa vaihdoin työpaikkaa ja lokakuussa muutin uuteen kotiin uudelle paikkakunnalle. Helsinkiin jäi koti, johon olin kuvitellut rakentavani tulevaisuuteni. Toisin kävi. Elämä on ihmeellistä.

Viime vuoteen mahtui myös kolmen rakkaan ja aktiivisen Siskon kuolemat. Loppukesä ja -syksy olivat yhtä tunteiden mylläkkää. Välillä mietin, että miten näin paljon asioita voi tapahtua samaan aikaan.

Kaikkien näiden muutosten jälkeen olo on kuitenkin rauhallinen ja hyvä. Nämä muutokset täytyi kokea.

Nyt tuntuu siltä, että edessäni on suuri valkoinen taulu, johon olen valitsemassa pensseleitä ja värejä. Tällä hetkellä valitsen väripalettiin keltaista, punaista ja vihreää. Paljon raikkaita ja kirkkaita värejä ja sävyjä! Taulun maalaisin leveällä pensselillä, ehkä vähän sotkisinkin värejä keskenään.

Millaisia värejä sinä käyttäisit vuonna 2021? Olisivatko ne kirkkaita vai tummia? Öljy- , vesi- vai akryylivärejä? Vai olisiko sekatekniikka paras vaihtoehto sinulle tähän vuoteen?

Toivon meille kaikille iloisia hetkiä, raikkaita värejä, rakkautta ja lempeyttä vuodelle 2021!