Tanssiterveisiä Siskoille Bedfordista!

Joulukuussa kirjoittelin viimeksi terveiset ja kerroin täällä Englannissa työstämästäni tanssifilmiprojektista, joka perustuu teidän siskojen teksteihin elämästä syövän kanssa. Projekti etenee hyvällä mallilla ja täällä ollaan pikkuhiljaa siirtymässä kuvaamaan monien treenien päätteeksi. Filmi on myös vihdoin saanut nimen: Minä olen tässä. Nyt.

Pian on siis aika kuvata niin sooloja ja duettoja kuin ryhmäkohtauksiakin. Halusimme lähettää kuitenkin jo tässä vaiheessa terveisemme videon muodossa; klikkaa kuvaa ja kurkista erääseen treenipäivään.

Olette läsnä jokaisissa treeneissä ja äänenne kuuluu voimakkaana tanssijoiden liikkeessä, vaikka treenistudio onkin hiljainen. Tekstejänne luettuamme ja tulkittuamme on tunteita koettu laidasta laitaan, mutta tämän videon myötä haluamme lähettää sinne Suomeen iloa ja valoa!

Minä olen tässä. Nyt.

Halauksin,
Oonasofia

 Oonasofia Saukkonen on kolmekymppinen fysioterapeutti ja tanssitieteilijä. Hän opettaa tanssitekniikkaa, koreografiaa ja tanssitieteen perusteita yliopistossa Englannissa. Oonasofian mielenkiinto on ennenkaikkea tanssin ammattilaisten ja harrastajien hyvinvointiin liittyvissä teemoissa sekä tanssin hyödyissä eri ihmisryhmille, ei ainoastaan tanssijoille. Tanssissa häntä kiinnostaa liike, joka ihmisestä itsestään kumpuaa – sallien ja pakottamatta: jokaisella on oikeus tanssiin ja jokainen osaa tanssia.