Valitse sivu

SISKOJEN TOIMINTA JATKUU! SAIMME UUDEN KODIN! Syöpäjärjestöissä nähtiin tekemämme hyvä työ, ja meidät toivotettiin tervetulleeksi suureen järjestöperheeseen. Vapaaehtoistoimintamme jatkuu totuttuun tapaan.

”Toivotamme Siskot osaksi Syöpäjärjestöjen perhettä ja toivomme, että toiminta jatkuu yhtä aktiivisena kuin aiemmin. Haluamme luoda uusia yhteyksiä Syöpäjärjestöjen jäsenyhdistysten ja Siskojen toiminnan välille. Tavoitteena on mahdollistaa esimerkiksi alueellisesti yhteisiä tapahtumia. Siskot pääsevät myös halutessaan jatkossa mukaan Syöpäjärjestöjen vertaistukihenkilökoulutukseen”, kirjoittaa Syöpäjärjestöjen vapaaehtoistoiminnan kehittämispäällikkö Hannele Arvekari.

Tässä vaiheessa me helpottuneet Siskot haluamme kiittää teitä, jotka olette tukeneet toimintamme. Meitä liikuttaa syvästi, että olette halunneet kulkea mukana matkallamme, jota emme itse valinneet.Sydämen kokoinen kiitos sinulle, joka tykkäät sivustostamme, seuraat ja jaat kirjoituksiamme, otat kantaa, neulot Siskorusettisukkia, ompelet Sisko-myssyjä ja olet mukana toiminnassamme.

Supersuuri kiitos myös kaikille kannatusjäsenille, lahjoittajille, varainkerääjille, valo- ja videokuvaajille, taideprojektien toteuttajille, kirjanpitäjille, tilintarkastajille, teknisille auttajille, Siskopäivien esiintyjille ja luennoitsijoille, kaikille yhteistyökumppaneille ja vapaaehtoisille toimijoille.

Lopuksi haluamme kiittää kaikkia potilas-, perustaja- ja hallitusjäseniä. Kolmen viimeisimmän hallituksen rahastonhoitajat menehtyivät syöpään toimintakautensa aikana. Heille soi Bowien Heroes lauantain Siskopäivässä.

Heippa sinne jonnekin lujat muijat Tarja, Riitta ja Outi, ja kiitos suuresta siskosydämestä. <3

Täällä jatketaan.

 

 

Siskojen uusi verkkosivusto: www.siskola.fi

Lue Syöpäjärjestöjen tiedote täältä.

X