Lokakuussa kokoonnutaan taas Siskoloissa ympäri Suomen! Siskolan omilta verkkosivuilta löydät tulevat tapahtumat ja yhteystiedot maakuntien Siskoloihin. Syksyn aikana mm. askartelemme Siskorusetteja ja ompelemme Siskomyssyjä Helsingissä, Tunturi-Lapin Siskot treffaavat Muoniossa, Pohjois-Pohjanmaalla pidetään nyyttikestit Oulaisissa, Tampereella treffataan ensi kertaa kahvittelun merkeissä! Myös Pohjois-Karjalassa, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa treffataan lokakuussa. Pikkujoulukautta suunnittelemme kovasti jo maakunnissa.

Siskolatapaamisissa ja Facebook-ryhmässä ei saa mainostaa eikä markkinoida muita kuin Siskot ry:n tuotteita, palveluita tai tapahtumia. Muu kaupallinen mainonta on kielletty. Ryhmässä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Ryhmässä kuultuja asioita ei puhuta eikä kirjoiteta ulkopuolella, eikä kenenkään asioida puida ryhmän ulkopuolella. Mitään ryhmässä julkaistua (kuvaa, kirjoitusta, videota) ei saa jakaa ryhmästä ulos. Jokaisella on vapaus kertoa itsestään toisille sen verran kuin itse haluaa. Toisten kommentteja ei arvostella. Kunnioitamme toinen toisiamme. Emme keskustele uskontoon ja politiikkaan liittyvistä asioista – ryhmän tarkoitus on vertaistuen antaminen ja saaminen Siskot ry:n potilasjäsenten kesken.

Siskolaan ovat tervetulleita kaikki syöpään sairastuneet naiset taudinkuvaan, -laatuun tai ikään katsomatta. Olemme kaikki vetäjät myös itse Siskot ry:n potilasjäseniä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!